Ecofood

Είναι γνωστό ότι οι τροφές δύνανται να περιέχουν μικροοργανισμούς και παράσιτα, από τα οποία ο άνθρωπος προσβάλλεται χωρίς να το αντιληφθεί, και νοσεί. Τα πιο συνήθη εξ αυτών είναι τα πρωτόζωα, οι ασκαρίδες και οι ταινίες. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές κατά τις οποίες γυναίκες, που επιθυμούν να τεκνοποιήσουν, ανακαλύπτουν στον προγεννητικό έλεγχο ότι έχουν προσβληθεί από τοξόπλασμα, αν και ποτέ δεν είχαν στο σπίτι ή ήλθαν σε επαφή με γάτα. Γι αυτό το λόγο ακούμε συχνά ότι το κρέας μας θα πρέπει να είναι καλομαγειρεμένο και τα λαχανικά μας καλοπλυμένα. Ακόμη και το νερό της βρύσης, με οποίο πλένουμε τα λαχανικά μας, ενδέχεται να περιέχει μικροοργανισμούς βλαπτικούς για τον άνθρωπο. Μία σακούλα με ψώνια, που αφήσαμε από συνήθεια στον πάγκο της κουζίνας, είναι ικανή να μολύνει τον πάγκο και ο,τι άλλο αφεθεί επάνω σε αυτόν. Ως εκ τούτου, είναι αδύνατο να απομακρύνουμε όλους τους βλαπτικούς μικροοργανισμούς και παράσιτα, που περιέχονται στα τρόφιμα, μόνο με το καλό πλύσιμο ή το μαγείρεμα. Ιδιαίτερα τα φαγητά, που καταναλώνουμε από fast food, είναι αδύνατον να ελεγχθούν εκ των προτέρων. Για το λόγο αυτό καθίσταται επιτακτική η ανάγκη για την παρεμβολή ανάμεσα στην παραγωγή και την βρώση ενός επιπλέον φίλτρου προστασίας. Την προστασία αυτή μας την παρέχει η συσκευή EcoFood της Biomedis.

Χρησιμότητα της συσκευής

  • Απολύμανση του νερού, εξάλειψη των επιβλαβών επιπτώσεων των χημικών ουσιών στoν οργανισμό
  • Επεξεργασία τροφίμων (κρέας, λαχανικά, φρούτα, φρούτα, ψάρια, αυγά, ποτά, κλπ.) για την απολύμανση και παράταση της διάρκειας ζωής τους και εξουδετέρωση της επίδρασης στο οργανισμό των χημικών ουσιών που περιέχονται στα τρόφιμα
  • Φροντίδα του ενυδρείου (απολύμανση του νερού και βελτίωση της ποιότητάς του)
  • Απολύμανση σε τουαλέτες, μπάνια και επιφάνειες εργασίας στην κουζίνα
  • Απολύμανση των χώρων υγιεινής για γάτες και σκύλους και του χώρο διαβίωσης τους

Τρόπος λειτουργίας της συσκευής

  1. Τοποθετήστε τη συσκευή με το πίσω μέρος σε απόσταση 50 εκ από τα τρόφιμα, το νερό ή τις επιφάνειες που θέλετε να απολυμάνετε.
  2. Ενεργοποιήστε τη συσκευή πατώντας σύντομα το κουμπί. Ένα αναμμένο φωτάκι δείχνει ότι η συσκευή είναι ενεργοποιημένη. Μετά από 20 λεπτά, η συσκευή θα απενεργοποιηθεί αυτόματα.
  3. Εάν είναι απαραίτητο να απενεργοποιήσετε τη συσκευή, πατήστε το κουμπί και κρατήστε το πατημένο μέχρι το φωτάκι να σβήσει.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Η συσκευή λειτουργεί σε συχνότητα με μήκος κύματος 525 νανομέτρων, η εκπεμπόμενη ισχύς της είναι 500 milliwatts, η ακτίνα δράσης της 50 cm. Η συχνότητά της επιδέχεται δύο ρυθμίσεις: 12,5 Hz και 3,5 kHz. Η συσκευή είναι μικρή σε μέγεθος 58mm x 105mm x19mm και τα 3 volt τροφοδοτούνται από δύο μπαταρίες AAA.

Μελέτη αποτελεσματικότητας

Για την απόδειξη της αποτελεσματικότητας της συσκευής, διεξήχθη μελέτη στο Τμήμα Οδοντιατρικής του πανεπιστημίου της πόλης της Ιζέβσκ της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Χρησιμοποιήθηκε μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου με μεγέθυνση x1500 και ενσωματωμένη ψηφιακή βιντεοκάμερα. Ως δείγμα χρησιμοποιήθηκε σάλιο. Η συσκευή λειτουργούσε για 20 λεπτά κάθε φορά με διαλύματα 5-10 λεπτών και σε απόσταση 20 εκατοστά από το υλικό.Παρακάτω μπορείτε να δείτε 4 βίντεο. Στο πρώτο βίντεο φαίνεται το υλικό πριν την λειτουργία της συσκευής EcoFood, στο δεύτερο βίντεο φαίνεται το υλικό μετά την πρώτη εφαρμογή της συσκευής, στο τρίτο βίντεο φαίνεται το υλικό μετά την δεύτερη εφαρμογή της συσκευής και στο τέταρτο βίντεο μετά την τρίτη εφαρμογή. Τα βίντεο λαμβάνονταν μετά από κάθε λειτουργία της συσκευής. Χρησιμοποιήθηκε μπλε ζωτική χρωστική. Τα μπλε μεγάλα σημεία είναι επιθηλιακά κύτταρα του δέρματος και των βλεννογόνων. Τα μικρά κινητικά αντικείμενα είναι μικροοργανισμοί.

Κάντε κλικ για να δείτε το βίντεο με το υλικό πριν τη λειτουργία της συσκευής EcoFood. Φαίνονται αρκετοί ζωντανοί (κινητικοί) μικροοργανισμοί.

Κάντε κλικ για να δείτε το βίντεο μετά την πρώτη λειτουργία της συσκευής.

Κάντε κλικ για να δείτε το βίντεο μετά την δεύτερη λειτουργία της συσκευής.

Κάντε κλικ για να δείτε το βίντεο μετά την τρίτη λειτουργία της συσκευής. Φαίνεται ότι σχεδόν όλοι οι μικροοργανισμοί είναι ακίνητοι άρα μη βιώσιμοι. Σε ένα καρέ (1 λεπτό και 42 δευτερόλεπτα) διαφαίνεται ένας μικροοργανισμός με ελάχιστη κινητικότητα.

Περίληψη αποτελέσματος:

Η συσκευή EcoFood μετά από λειτουργία 15-20 λεπτών έχει σαφή και αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα στην βιωσιμότητα των μικροοργανισμών. Μετά την λειτουργία της συσκευής EcoFood η βιωσιμότητα των μικροοργανισμών, που βρίσκονται στο πεδίο της εφαρμογής της συσκευής, μειώνεται δραματικά. Συμπερασματικά, όσο συχνότερα λειτουργεί η συσκευή, τόσο υψηλότερος βαθμός αποστείρωσης επιτυγχάνεται.

price-ecofood.fw

Για απ' ευθείας παραγγελία από το site της εταιρίας πατήστε εδώ:

click-here-to-order-now

ή τηλεφωνήστε στο (+30) 6939 87 17 75