Γενικές αρχές βιοσυντονισμού.

Σύμφωνα με την βασική αρχή της κβαντικής φυσικής, κάθε μορφής υλικό σώμα είναι συμπυκνωμένη μορφή ενέργειας (που μετριέται με συχνότητες), η ενέργεια αυτή καθορίζει και όλες τις χημικές-υλικές διεργασίες που γίνονται στον ανθρώπινο οργανισμό.

Το κάθε όργανο, ο κάθε ιστός και το κάθε σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού έχει το καθένα την δική του υγιή συχνότητα (φυσιολογική), την καλούμενη ως ¨ιδιοσυχνότητα¨, όταν αυτό νοσήσει τότε η συχνότητά του αυτή μεταβάλλεται.

Έτσι με τον τρόπο αυτό και με ακρίβεια που ξεπερνάει το 85% μπορούμε να διαγνώσουμε κάθε παθολογική κατάσταση και το κυριότερο την ΑΙΤΙΑ που προκαλεί το πρόβλημα.

Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να ανιχνεύσουμε όλες τις επιβαρύνσεις του ανθρώπινου οργανισμού από κάθε μορφής τοξίνωση και επιβαρύνσεις από βαρέα μέταλλα.

Καθώς και σε παράσιτα όπως, μικρόβια-ιούς-μύκητες-βακτήρια-έλμινθες. Επιτυγχάνοντας την ολοκληρωτική τους εξόντωση σε ποσοστό 100% και την απαλλαγή του οργανισμού από τις βλαβερές τους επιδράσεις και συνέπειες.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που μας παρέχει ο βιοσυντονισμός είναι αυτό της ΠΡΟΛΗΨΗΣ.

Η υψηλή ακρίβεια διάγνωσης μπορεί να συλλάβει και την παραμικρή διαταραχή, (μεταβολή της φυσιολογικής συχνότητας) που μπορεί να συμβεί ή έχει ξεκινήσει να συμβαίνει σε ενεργειακό επίπεδο σε οποιοδήποτε όργανο ή σύστημα.

Με τον τρόπο αυτό έγκαιρα μπορούμε να προλάβουμε δυσμενείς μελλοντικές καταστάσεις πριν ακόμη προχωρήσει η παθολογία και εκδηλωθεί κάποιο σύμπτωμα.

Οι διαταραχές στο σώμα λοιπόν, πρώτα συμβαίνουν σε ενεργειακό επίπεδο και εφόσον δεν αποκατασταθούν, θα εκδηλωθούν με σωματικά συμπτώματα.

Αυτή η ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για διάγνωση όσο και για θεραπεία.

Η μέθοδος του βιοσυντονισμού χρησιμοποιεί μια ειδική διαγνωστική συσκευή την BRIS Express test, η οποία καταγράφει όλες τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες, (σήματα) του σώματος και με βάση ένα βιολογικό φίλτρο που διαθέτει, διαχωρίζει τα υγιή (φυσιολογικά) σήματα από τα μη υγιή (διαταραγμένα).

Στην συνέχεια αποστέλλει πίσω στο σώμα τα υγιή του σήματα ενισχυμένα, ενώ τα διαταραγμένα τα αποστέλλει αντεστραμμένα. Χρησιμοποιεί δηλαδή το φαινόμενο του αντικατοπτρισμού 1+ (-1) = 0 για την εξουδετέρωση των παθολογικών ηλεκτρομαγνητικών σημάτων του οργανισμού.

Έτσι η μέθοδος βοηθάει στην ανίχνευση των αιτιών που επιβαρύνουν το σώμα και οδηγούν στην αποδυνάμωση του αμυντικού του συστήματος και της ικανότητας αυτορρύθμισης του.

Ο Ιπποκράτης υπήρξε από τους πρωτοπόρους στη Δύση, που μίλησαν για τον μεταφορέα της συμπαντικής ενέργειας, η οποία διαπερνά τα πάντα. Η ενέργεια αυτή δημιουργεί και συντηρεί όλη τη ζωή πάνω στον πλανήτη και γενικότερα στο σύμπαν.

Μέθοδος που στηρίζεται στην επιστήμη της φυσικής ο βιοσυντονισμός.

Χωρίς παρενέργειες και με υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Η παρατεταμένη παρακώλυση της επικοινωνίας των κυττάρων σε φυσικό, ενεργειακό, ηλεκτρομαγνητικό επίπεδο εκδηλώνεται με δυσλειτουργίες σε χημικό-υλικό-σωματικό επίπεδο.

Η μέθοδος του βιοσυντονισμού επιτρέπει τον εντοπισμό των παραγόντων που παρεμποδίζουν την επικοινωνία των κυττάρων μεταξύ τους, κι από την οποία εξαρτάται η καλή λειτουργία του οργανισμού. Με τον τρόπο αυτό, η μέθοδος μπορεί να βοηθήσει τόσο στη πρόληψη όσο και στην αποκατάσταση της υγείας.

Στόχος είναι η αποκατάσταση της ροής της ενέργειας του οργανισμού και η εξουδετέρωση των παθολογικών καταστάσεων με τελικό αποτέλεσμα την ενίσχυση της υγείας.

Η επιτυχία της μεθόδου στο 85% των ασθενών σημαίνει ότι οι περισσότεροι έχουν πλήρη, ή σημαντική βελτίωση.

Οι πληροφορίες που έχουμε για την ενεργειακή υπόσταση του ανθρώπου, άρχισαν να αποδεικνύονται μόλις στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Έκτοτε έχουν γίνει σημαντικά τεχνολογικά άλματα, με τελευταίο επίτευγμα τις φορητές συσκευές βιοσυντονισμού.

Τι αντιπροσωπεύει η BIOMEDIS;

Οι φυσιοθεραπευτικές συσκευές της BIOMEDIS είναι ιατρικές συσκευές που υποδεικνύονται για εφαρμογή ηλεκτρομαγνητικής θεραπείας χαμηλής συχνότητας. Οι φυσιοθεραπευτικές συσκευές BIOMEDIS θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την υγεία και το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να αποτρέψετε την εμφάνιση ασθενειών εγκαίρως.

Πώς λειτουργούν οι συσκευές BIOMEDIS;

Η κάθε συσκευή BIOMEDIS αναπαράγει πληροφοριακά σήματα του σώματός μας. Οι ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις χαμηλής έντασης που παράγονται από τη συσκευή προκαλούν απόκριση συντονισμού στον οργανισμό.
Έτσι, οι ακόλουθες διεργασίες λαμβάνουν χώρα στο σώμα: ενεργοποίηση φυσιολογικών ταλαντώσεων που αντιστοιχούν σε υγιή κύτταρα και όργανα και εξουδετέρωση παθολογικών ταλαντώσεων που προκαλούνται από άρρωστα κύτταρα και ιστούς, μικρόβια, ιούς, βακτηρίδια, έλμινθες και μύκητες.
Ως αποτέλεσμα, ο οργανισμός αποκαθιστά την κανονική λειτουργία των άρρωστων οργάνων και την ομοιόσταση των συστημάτων του.

Εφαρμόζοντας τα θεραπευτικά προγράμματα της BIOMEDIS, τρέχουμε τους φυσικούς μηχανισμούς αυτορρύθμισης του σώματος.
Η αποτελεσματικότητα της εφαρμογής της θεραπείας εξηγείται από την επίδραση στους ρυθμιστικούς δεσμούς του συστήματος προσαρμογής μέσω βιοφυσικών διεργασιών, οι οποίες είναι πάνω από τις βιοχημικές στην ιεραρχία του ρυθμιστικού συστήματος του σώματος.

Έτσι, όχι μόνο τα συμπτώματα αλλά και οι αιτίες των ασθενειών εκτίθενται στις θεραπευτικές συχνότητες.

Οι κλινικές μελέτες και η εμπειρία από την εφαρμογή σε ασθενείς με διάφορες ασθένειες παρουσιάζουν υψηλή αποτελεσματικότητα.

Εφαρμόζοντας τις συσκευές για να αποκτήσετε υγεία, είναι δυνατόν να αποτρέψετε έγκαιρα μη αναστρέψιμες αλλαγές στον οργανισμό.
Δεδομένου ότι οι συσκευές χρησιμοποιούνται ευρέως, εφαρμόζονται μαζί με οποιεσδήποτε άλλες μεθόδους θεραπείας, πρόληψης και αποκατάστασης, βελτιώνοντας αυτές τις διαδικασίες.

Ενδείξεις που συνδέονται με τη χρήση των συσκευών BIOMEDIS

Σύμφωνα με τις μεθοδολογικές συστάσεις του υπουργείου Υγείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας №2000 / 47, η θεραπεία βιοσυντονισμού αναφέρεται στις ακόλουθες περιπτώσεις:
- Λειτουργικές διαταραχές διαφορετικής γένεσης.
- Ασθένειες του κεντρικού νευρικού συστήματος και όργανα αίσθησης.
- Ασθένειες του φυτικού νευρικού συστήματος.
- Σύνδρομα πόνου με διάφορους εντοπισμούς και γένεση.
- Ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος.
- Ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος •
- Ασθένειες του πεπτικού συστήματος.
- Ασθένειες του δέρματος και των υποδόριων ιστών.
- Ασθένειες του μυοσκελετικού συστήματος.
- Ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος και αναπαραγωγή.
- Κακή επούλωση τραυμάτων και ελκών.

Για απ' ευθείας παραγγελία από το site της εταιρίας πατήστε εδώ:

click-here-to-order-now

ή τηλεφωνήστε στο (+30) 6939 87 17 75