Αγαπητοί φίλοι και φίλες καλώς ήλθατε στο BIOMEDIS!

Έχουμε ιδρύσει μια εταιρεία για να δώσουμε σε όλους τη δυνατότητα να ενημερωθούν όχι μόνο για τα μοναδικά προϊόντα μας αλλά και για τις πιο πραγματικές πληροφορίες σχετικά με την αξία της δικής τους ζωής για τον ίδιο τον άνθρωπο, την οικογένεια και τους φίλους του και την κοινωνία του. Επιδιώκουμε να βοηθήσουμε την αλλαγή στάσης απέναντι στην ίδια την υγεία, το μέλλον και τη ζωή. Η δραστηριότητα των επιστημόνων, των μηχανικών και των ιατρών μας στοχεύει στη δημιουργία διαφόρων μεθόδων, συμπλεγμάτων, συσκευών ενεργειακής πληροφόρησης. Οι επιστημονικές έρευνες, οι πρακτικές επεξεργασίες και τα επαναστατικά επιτεύγματα στον τομέα της υποστήριξης της υγείας και της παράτασης της ανθρώπινης ζωής καθιστούν δυνατή την προσφορά μοναδικών νέων προϊόντων που καθίστανται αξιόπιστα και αναγνωρισμένα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Θεωρούμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να επιστήσουμε την προσοχή των ανθρώπων στον υγιεινό τρόπο ζωής και την πρόληψη των ασθενειών είναι να επεξεργαστούμε προϊόντα που φροντίζουν άνετα και καθολικά την υγεία. Χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες, οι συσκευές και οι συσκευές μας αντιμετωπίζουν, διορθώνουν και υποστηρίζουν υψηλό επίπεδο ευημερίας και ενέργειας του σώματος, καθιστώντας την υγεία εφικτή.

Μας αρέσει να χρησιμοποιούμε συσκευές BIOMEDIS, να εργάζεστε στην εταιρεία BIOMEDIS και να επεξεργαστείτε νέα προϊόντα για εσάς και τους συγγενείς μας. Είμαστε υπερήφανοι για τη δραστηριότητά μας, αλλά δεν σταματάμε ποτέ να ενεργούμε. Κάθε βράδυ κοιμόμαστε, έχοντας το όνειρο να κάνουμε τα προϊόντα μας καλύτερα, πιο αποτελεσματικά, άνετα και εφικτά. Αλλά κάθε πρωί ξυπνάμε ευτυχισμένοι γιατί γνωρίζουμε ότι σήμερα θα βοηθήσουμε κάποια άλλα άτομα, πρόσωπα που είναι σαν εσένα.

Οι στόχοι και οι αξίες μας

Η ζωή της εταιρείας μας καθορίζεται από τις ακόλουθες αξίες:

 • Ελευθερία
 • Υγεία
 • Καινοτομίες και παραδόσεις
 • Επιδίωξη αριστείας
 • Ευθύνη
 • Φιλανθρωπία
 • Ακεραιότητα
 • Ευημερία

Οι στόχοι του BIOMEDIS καθορίζονται από τις ανάγκες των πελατών και συνεργατών μας:

 • Παρέχουμε στους ανθρώπους τεχνολογίες υγείας. Κάνουμε τη ζωή τους καλύτερη, βοηθώντας τους να συνειδητοποιήσουν τις επιθυμίες και τα όνειρά τους.
 • Αντιπροσωπεύουμε μία από τις καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα των τεχνικών θεραπειών για την αποκατάσταση και την υποστήριξη της υγείας σε οικιακές συνθήκες.
 • Η επιτυχία της εταιρείας βασίζεται στον επαγγελματισμό και την αίσθηση της ελευθερίας και της ευτυχίας των συνεργατών της.

Η ιστορία μας

- Το 2005 είναι η χρονιά ίδρυσης του Ινστιτούτου Ερευνών για τις Ενεργειακές Πληροφοριακές Βιοτεχνολογίες.
- 2008 είναι η χρονιά ίδρυσης της Εταιρείας Έρευνας και Παραγωγής "BIOMEDIS".
- Το 2008 είναι το έτος απόκτησης Πιστοποιητικού Εγγραφής από το ρωσικό Υπουργείο Υγείας για τη συσκευή BIOMEDIS.
- Το 2009 είναι το έτος απόκτησης άδειας για την κατασκευή συσκευών BIOMEDIS και την έναρξη πωλήσεων στη Ρωσία.
- Το 2010 είναι το έτος εισόδου στις αγορές των πωλήσεων που βρίσκονται στις χώρες του πλησίον και του εξωτερικού.

Οι κυριότερες δυνατότητες προέκυψαν από τη χρήση των συσκευών BIOMEDIS
Εξατομίκευση της θεραπείας για κάθε συγκεκριμένο ασθενή.
Η πολυπλοκότητα των επιπτώσεων στον ασθενή με τη βοήθεια των εσωτερικών του αποθεμάτων (θεραπεία με βιοανάλυση) καθώς και εξωτερικούς τύπους θεραπείας, όπως η ηλεκτροπάθεια, η θεραπεία με λέιζερ, η μαγνητική θεραπεία και η ομοιοπαθητική.
Θεραπεία ευρέος φάσματος ασθενειών.
Έλλειψη αρνητικών και ανεπιθύμητων ενεργειών σε περίπτωση σωστής εφαρμογής.
Ευκολία και απλότητα χρήσης.
Συμπαγή του εξοπλισμού που καθιστά δυνατή τη θεραπεία ασθενών τόσο σε περιπατητικές όσο και σε οικιακές συνθήκες.
Το υπουργείο Υγείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχει επιτρέψει τη χρήση της ιατρικής τεχνικής.
Φιλανθρωπία

Είμαστε πολύ ευγνώμονες στους πελάτες και τους συνεργάτες μας για τη δυνατότητα να δείξουμε καλοσύνη και υποστήριξη για την κάλυψη των αναγκών των μικρών ορφανών. Προσπαθούμε πολύ να συμβάλουμε στη δραστηριότητα των φιλανθρωπικών θεμελίων και της ευτυχίας των παιδιών από το Σπίτι του Παιδιού, πληρώνοντας για την εκπλήρωση των αναγκών και των αναγκών τους. Και είμαστε χαρούμενοι που υποστηρίζετε τις προσπάθειές μας για αυτή την ευγενή δραστηριότητα! Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φιλανθρωπία είναι εδώ.

Σήμερα η εταιρεία BIOMEDIS είναι μια εταιρεία με μεγάλες δυνατότητες για όλους όσους μοιράζονται τις αξίες μας. Οι συνεργάτες μας αναπτύσσουμε καινοτόμες και φιλανθρωπικές επιχειρήσεις βοηθώντας τους ανθρώπους από διάφορες χώρες να είναι υγιείς και ευτυχείς. Ελα μαζί μας! Είναι υπέροχο να συνεργαστούμε μαζί μας!

Με ειλικρινή ευγνωμοσύνη,
Ομάδα της εταιρείας BIOMEDIS.