Οι αλλεργίες της άνοιξης

Οι αλλεργίες της άνοιξης:

Αντιμετώπιση τώρα (πριν σε πάρουν από κάτω!)

Κάνουν δυναμικό comeback κάθε χρόνο και είναι η μόνη ενοχλητική πλευρά της άνοιξης. Μάθε τις εαρινές αλλεργίες και πώς θα τις αντιμετωπίσεις!!

Εδώ και μέρες τσούζουν τα μάτια σου, τρέχει η μύτη σου, δυσκολεύεσαι να αναπνεύσεις…
Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα να μη σε ταλαιπωρεί ένα κρύωμα, αλλά μία από τις λεγόμενες «εαρινές αλλεργίες»

Και αυτό γιατί τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου κυκλοφορούν αρκετά αλλεργιογόνα στην ατμόσφαιρα, συνέπεια της ανθοφορίας, της βελτίωσης των καιρικών συνθηκών και της αναπαραγωγής μικροοργανισμών και εντόμων.

Τι είναι αλλεργία;

Με απλά λόγια είναι η αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος σε κάποια αλλεργιογόνα ουσία, η οποία προκαλεί την εκδήλωση ενοχλητικών –ενίοτε σοβαρών– συμπτωμάτων, ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα δημιουργούσε κανένα πρόβλημα στον οργανισμό.

Αλλεργική ρινίτιδα

Πρόκειται για φλεγμονή στο βλεννογόνο της μύτης, στη μεμβράνη δηλαδή που καλύπτει το εσωτερικό της ρινικής κοιλότητας, την οποία προκαλούν αλλεργιογόνα που μεταφέρονται με τον αέρα, όπως η γύρη.

Συμπτώματα: Συνεχόμενο φτέρνισμα, μπούκωμα, καταρροή, ξηρός λαιμός, βήχας, ερεθισμένα μάτια, πονοκέφαλος και απώλεια της αίσθησης της γεύσης.

Πώς θα την αντιμετωπίσεις:

Ο αλλεργιολόγος συνήθως συνταγογραφεί φάρμακα, κυρίως αντιισταμινικά. Στην περίπτωση που βρεθεί το αίτιο της αλλεργίας και το πρόβλημα επιμένει, εξετάζει την πιθανότητα ανοσοθεραπείας, η οποία πραγματοποιείται με τη χορήγηση αυξανόμενων δόσεων αλλεργιογόνων προκειμένου να απευαισθητοποιηθεί ο οργανισμός.

Εξίσου καλά αποτελέσματα εγγυάται και ο βιοσυντονισμός.
Με την χρήση της θεραπευτικής συσκευής biomedis Trinity ( χωρίς την χρήση φαρμακευτικών σκευασμάτων) και με τα κατάλληλα προγράμματα αντιμετώπισης των αλλεργιών, εγγυώνται την επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων με απλό και φυσικό τρόπο και το κυριότερο, χωρίς παρενέργειες!!!

Για απ' ευθείας παραγγελία από το site της εταιρίας πατήστε εδώ:

click-here-to-order-now

ή τηλεφωνήστε στο (+30) 6939 87 17 75