Biomedis Zenwave

Η συσκευή ZENWAVE είναι μία συσκευή εκπομπής συχνοτήτων που επιδρά στο σώμα, στην συνείδηση, στην φυσική και ψυχοσυναισθηματική κατάσταση, καθώς και στα γεγονότα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στην ζωή.

Η συσκευή ZENWAVE είναι η σύνθεση δύο καινοτόμων τεχνολογιών: Bioland και Zenlight.

Bioland

Η τεχνολογία BIOLAND είναι μια μικρογραφία και πιστό αντίγραφο του φυσικού ηλεκτρομαγνητικού υποβάθρου της γης και αναδημιουργεί την φυσική πηγή συγχρονισμού των ανθρώπινων βιορυθμών οι οποίοι βρίσκονται "πνιγμένοι" μέσα στο "ηλεκτρομαγνητικό νέφος"  που μας περιβάλλει. (200 χιλιάδες. φορές υψηλότερο από το φυσικό Η/Μ πεδίο της γης).

Χρησιμοποιείται:
σε οικιστικά και βιομηχανικά κτήρια για την εξάλειψη των επιπτώσεων της επιβλαβούς επίδρασης της τεχνητής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Συντελεί:
Στον συγχρονισμό του αριστερού και δεξιού ημισφαιρίου.
Στην εναρμόνιση της παραγωγής ορμονών.
Στην αποκατάσταση των βιολογικών ρυθμών του ανθρωπίνου σώματος.

Ο βασικός ρυθμός υποβάθρου του εγκεφάλου είναι ο άλφα ρυθμός, ίδιος με τον βασικό ρυθμό υποβάθρου της γης, συγχρονισμένοι μεταξύ τους σε όλη την διαχρονική διαδικασία εξέλιξης.

Μελέτες έχουν δείξει ότι ο ρυθμός υποβάθρου της γης χρησιμεύει ως σημείο αναφοράς στον εγκέφαλο  επηρεάζοντας τον αδένα επίφυση, παρέχοντας ρύθμιση των βιορυθμών των ενδοκρινικών λειτουργιών και του μεταβολισμού του οργανισμού.

Ως αποτέλεσμα η Bioland:

  • εξαλείφει τις επιπτώσεις των επιβλαβών επιπτώσεων των τεχνητών ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών και πεδίων.
  • συγχρονίζει το αριστερό και το δεξί ημισφαίριο εναρμονίζοντας την παραγωγή ορμονών.
  • αποκαθιστά τους βιολογικούς ρυθμούς του ανθρώπινου σώματος.
  • βοηθά με το άγχος, την κατάθλιψη, τη χρόνια κόπωση και την meteo ευαισθησία (ευπάθεια σε καιρικά φαινόμενα)
  • επηρεάζει την ανώτερη νευρική δραστηριότητα και την διανοητική ικανότητα.
  • διεγείρει την παραγωγή μελατονίνης, η οποία ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, παρέχει προστασία κατά των όγκων, μειώνει το σωματικό βάρος, εξαλείφει το στρες και αναστέλλει τη διαδικασία της γήρανσης.

Ο συγχρονισμός με το φυσικό υπόβαθρο της Γης υποστηρίζει τους πιο παραγωγικούς ρυθμούς του ανθρώπινου εγκεφάλου, οι οποίοι αντιστοιχούν στην κατάσταση του ρηχού διαλογισμού.

Η ενίσχυση αυτών των ρυθμών οδηγεί σε θετικά συναισθήματα, χαλάρωση και άνεση. Το φυσικό υπόβαθρο της Γης υποστηρίζει την δημιουργική σκέψη και βοηθά να εισέλθει ο εγκέφαλος σε μια κατάσταση έμπνευσης και αυξημένης γνώσης.

Zenlight

Η τεχνολογία ZENLIGHT είναι ένα φυσικό σύστημα βασισμένο στην διαδικασία της επίδρασης του νου στην καθημερινότητα.

Είναι ένας προσομοιωτής σχεδιασμένος για την  ανάπτυξη των ανθρώπινων ικανοτήτων στον τομέα της πρόθεσης και της πνευματικής επιρροής στις τρέχουσες εσωτερικές και ψυχοσυναισθηματικές διεργασίες.

Το 95% των ανθρώπων δεν είναι ικανοποιημένοι από το εισόδημα, την εργασία, την υγεία, τις σχέσεις, την κατάσταση με τη διαμονή και άλλα πράγματα. Ο καθένας θέλει να αλλάξει κάτι στην ζωή του.

Μελέτες της νευροβιολογίας και της κβαντικής φυσικής έχουν δείξει ότι ο εγκέφαλος ενός ανθρώπου καθορίζει ολόκληρη τη ζωή του (πεποιθήσεις, συμπεριφορές, αντιδράσεις και στάση απέναντι στη ζωή). Για να αλλάξετε τον εγκέφαλο και να αλλάξετε τη ζωή, πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε διαφορετικά.

Με μια επαναλαμβανόμενη νοητική πρόβα ενός γεγονότος, μιας δράσης, ενός συναισθήματος, οι νευρικές συνάψεις ενός εγκεφάλου αναδιατάσσονται σύμφωνα με τους στόχους μας.

Μπορούμε να κάνουμε τις σκέψεις μας τόσο πραγματικές, ώστε οι αλλαγές στο σώμα να είναι ίδιες με αυτές που συνέβησαν ήδη. Ο καθένας από εμάς είναι σε θέση να προετοιμάσει το σώμα και το μυαλό για αλλαγές στην πραγματική ζωή.

Για παράδειγμα, σε μία μελέτη, ζητήθηκε από την πρώτη ομάδα δοκιμαστών να ασκήσουν ασκήσεις για την αύξηση της δύναμης των δακτύλων πιέζοντας την άνοιξη κατά τη διάρκεια τεσσάρων εβδομάδων για μία ώρα την ημέρα. Η μυϊκή τους δύναμη αυξήθηκε κατά 30%. Οι δοκιμαστές της δεύτερης ομάδας, κάνοντας την ίδια άσκηση μόνο διανοητικά, αύξησαν τη μυϊκή τους δύναμη κατά 22% χωρίς σωματική δραστηριότητα.

Αυτές οι δοκιμές έχουν δείξει ότι υπάρχει μια πραγματική σχέση μεταξύ του εγκεφάλου και του σώματος, και στην πραγματικότητα, το μυαλό μπορεί να αλλάξει το σώμα. Και αν επικεντρωθούμε σε κάποια ιδέα, ο εγκέφαλος σταματά να διακρίνει τον εσωτερικό κόσμο των σκέψεών μας από την εξωτερική πραγματικότητα. Φυσικές αλλαγές μπορεί να συμβούν ως αποτέλεσμα των σκέψεών μας, των προθέσεων μας και των διαλογισμών μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, αν προβάλουμε καθημερινά μια μελλοντική εκδήλωση, θα ξεκινήσουν οι εσωτερικές αλλαγές, η αντικατάσταση των παλαιών νευρικών συνάψεων στον εγκέφαλο και η δημιουργία νέων.

Αλλάζοντας το μυαλό μας, αλλάζουμε την ζωή μας.

Οι ειδικά σχεδιασμένες πρακτικές που χρησιμοποιούν το ZENWAVE βοηθούν:

  • να απαλλαγείτε από τους περιορισμούς και τις αρνητικές πεποιθήσεις σας.
  • να αλλάξτε την κατάσταση της υγείας σας.
  • να μάθετε πώς να επικεντρωθείτε και να χαλαρώσετε το μυαλό, να έχετε τη δυνατότητα να διαχειριστείτε την κατάσταση του εγκεφάλου σας, να αλλάξετε τη ζωή σας.
  • να αποκαλύψτε τη δύναμη του υποσυνείδητου σας για την υγεία και την ευημερία.

 

362,00 $
+έξοδα αποστολής

Για απ' ευθείας παραγγελία από το site της εταιρίας πατήστε εδώ:

click-here-to-order-now

ή τηλεφωνήστε στο (+30) 6939 87 17 75